EGENSKAPER OG UTSTYR

FLITE-KONTROLLER

Din ultimate co-pilot.

Flite-kontroller er en prisvinnende, ergonomisk utformet, vanntett håndholdt fjernkontroll som gir intuitiv kontroll og sanntidsinformasjonom ytelsen til eFoil-rytteren.

Virtual Gear System er bare en av mange funksjoner som gjør Flite-kontroller til verdens smarteste eFoil-kontroller.

FLITEBOX

Flitebox-systemet er produsert av hard anodisert aluminium, og er et Plug-and-Play system for en mer brukervennlig montering.

 Integrert i Fliteboxen er en kraftig datamaskin, som koordinerer data fra flere kilder for en optimalisert kjøreopplevelse.

UNIBODY FLYKROPP

Hva er så spesielt med unibody flykroppen?

Den unike integreringen av foilen og motoren, fremfor å klemme den til masten, resulterer i den mest balanserte, responsive og effektive elektriske hydrofoilen på markedet.

 Dette betyr at avanserte ryttere kan svinge hardere, utforske videre, foile raskere eller ha den ultimate pitch-kontrollen på en bølgeflate. Det lar også nybegynnere lære lettere.

Den elektriske motoren er svært stillegående, og produserer skyvekraft som lar brettet sveve med en utrolig hastighet på 55 km/t i opptil 120 minutter per lading.

LIGHTBAR

Fliteboard har tatt all elektronikk ut av brettet. Slik er det mindre som kan gå galt, og mindre å vedlikeholde.

Fliteboard gjorde også Flitebox enda smartere med en lysstripe for umiddelbar kommunikasjon til rytteren.

FLITECELL-BATTERI

Flitecell-batteriet har celler av førsteklasses kvalitet, designet for høy utladning, kombinert med et batteristyringssystem i verdensklasse for å gi batteriet en lengre levetid. Batteriet er oppladbart og utskiftbart, slik at du enkelt kan bytte ut det utladede batteriet med et fulladet.

Flitecell Sport:

• 60+ min kjøretid
• 30Ah / 1,65KWh kapasitet
• 11 kg / 19,3 lbs

Flitecell Explore (anbefalt):

• 60+ min kjøretid
• 30Ah / 1,65KWh kapasitet
• 11 kg / 19,3 lbs

VINGER

Vingene er utviklet av kvalifiserte sjøarkitekter med verdensledende erfaring innen hydrodynamisk og aeronautisk design. De gir stabilitet for nybegynnere, radikal respons for bølger, strømlinjeformet effektivitet for rekkevidde og lav luftmotstand for hastighet. Laget av avanserte kompositter, inkludert karbonfiber, for styrke, stivhet, holdbarhet og minimal vekt.

De er utskiftbare slik at du kan egendefinere og tilpasse din Fliteboard.


MAST

75 cm masten anbefales for de fleste brukerprofiler og konfigurasjoner. Den lengre mastelengden tillater jevn kjøring høyt over småbølger, og gir en ekstrem svingvinkel uten at brettet berører vannet.

 60 cm masten er mer brukervennlig og godt egnet for å lære å foile i flatt vann. Den kortere masten er designet for å bygge selvtillit raskt.

Fliteboard AIR er kun kompatibel med 60 cm masten.

FLITE APP

Flite App leverer nye funksjoner med trådløse oppdateringer. Flite track lar deg visualisere, spille av og dele turer.

Vi anbefaler å bruke Flite-appen for å sikre at brettet og kontrolleren alltid har den nyeste programvaren for å levere best ytelse.