eFoil kurs

Opplev den unike følelsen av å fly over vannet. Dette blir definitivt et minne for livet! Vårt primære tilholdssted er i Oslo, Hurum og Drammen, men vi tilbyr også muligheten til å arrangere kurs eller arrangementer i andre deler av Norge etter avtale.

Se kursBedrift?

En sport for alle

Vi tilbyr skreddersydde kurs som passer alle brukergrupper - enten du er helt ny eller har tidligere erfaring.

First flight

Første gang? Da er dette kurset helt perfekt for deg. Kurset varer i 2 timer og består av teknikk- og sikkerhetskurs på land, etterfulgt av 1 time aktiv eFoiling med instruktør. Her får du garantert nok kunnskap til å kunne fly over vannet.

Våtdrakt/tørrdrakt og flytevest er inkludert.

Minimum 2 pers. per booking
Pris: 1.900 kr      2.900 kr

Book time

Level up

Dette kurset er perfekt for deg som ønsker én-til-én oppfølging med egen instruktør.  Vi tilpasser oss dine behov og du får kjøre så lenge du orker eller til batteriet er tomt (ca 1-2 timer, avhengig av vekt, kjørestil, værforhold, vinge). Det er mulighet for å prøve ulike størrelser på brett og vinger.

Våtdrakt/tørrdrakt og flytevest er inkludert.

Ingen krav om antall pers.
Pris: 2.500 kr      3.500 kr

Book time

Surf mer

Et rimeligere alternativ for deg som allerede har fullført "First flight" og ønsker å bli enda bedre. Du får kjøre så lenge du orker eller til batteriet er tomt (ca 1-2 timer, avhengig av vekt, kjørestil, værforhold, vinge). Det er også mulighet for å prøve folding propeller.

Våtdrakt/tørrdrakt og flytevest er inkludert.

Minimum 2 pers per booking.
Pris: 1.500 kr      2.500 kr

Book time

Grupper/event

Vi skreddersyr event og opplevelser etter ønske for bursdag, utdrikningslag, kick-off eller teambuilding. Det mest prisvennlige alternativet for grupper på flere enn to personer. Vi har flere brett på lager, og har dermed kapasitet til å tilby kurs til flere personer samtidig.

Våtdrakt/tørrdrakt og flytevest er inkludert.

Pris: etter avtale

Ta kontakt