Egenskaper og Utstyr

BRETT

Waydoo FLYER ONE kommer i to ulike versjoner, karbon og EPP. Begge er perfekte for nybegynnere og tillater tidlig planing, takket være deres store volum og dekksareal. Det brukervennlige designet gir tilstrekkelig stabilitet slik at enhver nybegynner føler seg trygg under den første turen. FLYER ONE passer alle brukerprofiler, også erfarne førere.

 

JET ONE CONTROLLER

Jet One-kontrolleren er utformet med en LCD-skjerm og ligger godt i hånden. Den viser Bluetooth-tilkoblingsstatus, batteristatus og kjørehastighet.

Kontrolleren inkluderer også et oppladbart litium-ionbatteri som varer opptil 10 timer med en enkelt lading, og har en vanntett IP68-klassifisering.

MOTOR

Waydoo FLYER ONE er drevet av et robust fremdriftssystem, som lar brettet sveve med en utrolig hastighet på 35 km i opptil 85  minutter per lading.

Den elektriske motoren leverer umiddelbar respons på forespørsel uten etterslep, slik at du kan utforske uten grenser selv når det ikke er bølger og vind.

POWERFLIGHT CELL-BATTERI 

PowerFlight Cell Litiumion-batteriet er et produkt utviklet av Waydoo, og er designet for å håndtere robuste marine miljøer. Batteriet er oppladbart og utskiftbart, og kommer med en to-trinns installasjonsprosedyre som tillater enkel Plug-and-Play. Den har en vanntett IP68-klassifisering, noe som gjør den tøff og motstandsdyktig under drift.

Utstyrt med et smart batteristyringssystem, gir den omfattende beskyttelse mot overoppheting, overstrøm, overspenning og kortslutning.

VINGER

Frontvingen er laget av karbonfiber, mens stabilisatorvingen er av nylon kompositt.

Vi tilbyr to typer frontvinger, Explorer og Patroller. Begge er finjustert for å passe nybegynnere og erfarne førere.

Explorer-vingen har et større vingeareal slik at vingebelastningen er mindre. Dette gjør at du enkelt kan ta av med lavere hastighet, samtidig som eFoil-en fortsatt gir god stabilitet.

Patroller-vingen har et mindre vingeareal, noe som gjør den ideell for erfarne ryttere som søker en mer aggressiv kjørestil og en mer responsiv manøvrering.

MAST

I konfiguratoren kan du velge mellom to ulike typer mast, Explorer og Patroller. Explorer-masten har høyere stabilitet og er enkel å komme i gang med, mens Patroller-masten lar deg fly høyere og ha flere utfordringer.

WAYDOO APP

Waydoo-appen lar deg holde oversikt over kjøreytelse, og nøkkelinformasjon relatert til batteri- og tilkoblingsstatus.